Regisztráció

Egyszerűbb és gyorsabb

Egyszerűbb és gyors regisztrációval rendelkező szextárskereső. A www.szeksz.hu weboldal várja azokat, akik valóban, valódi kielégülésre vágynak. Itt ugyanis tényleg felesleges információk megadása nélkül lehet profilt létrehozni, mely után már indulhat is a "vadászat".

Regisztrálj még ma, ingyenesen

Regisztrálandó adatok


Ezek közül az első egy becenév, mely végül is a felhasználóneved lesz az oldalon. Ennek a megadása nyilván mindenki számára evidens, hiszen enélkül nehezen lehetne bármihez is kezdeni egy weboldalon. A másik kettő alap adat pedig a későbbi belépéshez szükséges jelszó és e-mail cím. Miután beírtam az adataimat, lehetőségem van rögtön elolvasni az oldal használatához szükséges szabályzatot is. Amely ajánlott is. Ezek az adatok persze senkit sem tesznek kiszolgáltatottá, csupán olyan információkról van szó, amelyek megkönnyítik majd a társkeresést. Elvégre nem mindegy például, hogy milyen nemű vagyok, vagy hogy éppen milyen nemű szexpartnert keresek. Ennek megfelelően tehát meg kell, hogy adjam a nememet, a születési dátumomat (ez nem lesz publikus, csupán az életkor kerül kiírásra), azt, hogy milyen nemű egyént keresek, hogy milyen a szexuális orientáltságom, hogy milyen jellegű kapcsolatot keresek, hogy melyik megyében, illetve településen élek, és hogy milyen a jelenlegi kapcsolati státuszom.


Szabályzat


A szabályzatot természetesen el kell fogadni, de azzal kapcsolatosan szabad kifogást vagy javaslatot támasztani a fórumban. majd ezt követően el is küldhetem a regisztrációmat.

Az első lépés


Az első lépés végtelenül egyszerű és gyors. Miután a főoldalra oldalra érkezel, és rákattintasz a regisztráció menüpontra, megjelenik előtted egy form, amely mindössze 6-7 lényges adatot kér majd tőled.


aktiváló e-mail


A regisztráció elküldése után a www.www.szeksz.hu oldal küld a megadott e-mail címemre egy aktiváló e-mailt, melyben rá kell kattintani az „aktiválás” linkre. Ez a link átirányít a www.szeksz.hu oldalára, ahol a végleges aktiváláshoz még meg kell, hogy adjak néhány adatot.


Pároknak


Ezen adatok mellett fontos megjegyezni, hogy a www.szeksz.hu lehetőséget biztosít párként való regisztrációra is, ahogy pár/házaspár keresésére is.


Belépés


Miután minden adatot megadtam, beléphetek a társkereső oldalra, ahol természetesen a profil módosítása menüpontra kattintva további adatokat is megadhatok magamról, illetve a menüpont nevének megfelelően módosítani is tudom a korábban megadottakat.