Szex

Itt szexhirdetés jellegű, demonstratív szövegeket olvashat.

Regisztrálni szeretnék »

Nincs lehetetlen!!

Kölcsönös szimpátián és vonzalmon alapuló laza, DE tartalmas kapcsolatot keresek!! .;)


"édes négyes"

Sziasztok! Párokat, esetleg lányokat keresünk Csongrád megyéből és vonzáskörzetéből. Az édes négyes mellett egyéb közös programokon is örömmel részt vennénk. Lehetőleg nem csak "egy éjszakás" kapcsolatot szeretnénk, hanem baráti szexkapcsolatot közös programokkal. Rólunk néhány adat: Egymást szerető, harmonikus párkapcsolatban élő pár vagyunk. A többes szex terén még nincs tapasztalatunk. Férfi bi kizárt. Női bi szimpátia esetén. (e téren sincs tapasztalatunk, de ha kialakul egy jó kapcsolat, akkor úgy gondoljuk akár ez is lehetséges.) Nő: 165 cm magas, 55 kg, Férfi: 180 cm magas, 70 kg. diszkréció adott és elvárt. Amennyiben felkeltettük az érdeklődéseteket írjatok magatokról, és elképzeléseitekről! Üdv: M, G


MIndig tavasz ;)

Szikra, vágy, szenvedély


Próbáljuk meg, mert az idő múlik, és mi van ha nem születünk újra?! :-)

Sziasztok! 37/38 egymást szerető pécsi PÁR vagyunk. Párosunk hölgytagja keresi belevaló, huncut biszex barátnőjét, akivel újraélhetné a lányos játékok minden formáját. Lehetsz egyedül, vagy párban. Lehetsz akár leszbikus is. Lehetsz kíváncsi kezdő is. Pécs vagy környéki lakhely fontos lenne, mert utazni nem tudok, fogadni viszont igen.:-) Lehetsz vékony, sportos vagy nőiesen telt. Elsősorban a személyes kisugárzás a fontos! DOHÁNYZÁS KIZÁRVA! Egy számunkra ideális párt már találtunk, így most egyelőre csak a fentebb már említett lányt/hölgyet keressük. :-) KEDVES FIÚK: Szóló fiút jelenleg nem keresünk, megértéseteket köszönjük. :-) PRIVÁT ALBUMHOZ HOZZÁFÉRÉST azoknak adunk, akikkel mi is szívesen ismerkednénk tovább. Eredményes ismerkedést mindenkinek!


ÉLVEZZÜK együtt az életet :-)

Sziasztok, Sexet kedvelő srác keresi partnerét.... Kortól függetlenül:-) Ha működik a kémia... a mennyekbe repítelek :-)


Olyan férfit keresek aki tudja mi az a szub jelentése.

Sziasztok! 40 éves elvált nő vagyok. A gyerekeim a saját életüket élik. Szeretnék egy párkapcsolatot ahol a férfi, férfi és domináns.


Formás popsit!

Kellemesen gátlástalan, vad szexhez keresek partnert!


Pár keres Párt

Sziasztok! Párt keresünk egymás előtti és párcserés kapcsolatra!


A legfontosabb a Nő orgazmusa!!!

Imádom a Nőket a csúcsra juttatni, csókolózni és nyalni. Szeretem a hosszú,kemény és vad, szenvedélyes szeretkezéseket is, amikor a partnerem igazán csak nyögni tud... sokáig bírom.... és elég vastag farkam van ahhoz, hogy élvezze a Nő:)


Az életet megélni kell!

Szexi szenvedélyes pár, nyitott érzéki szexőrült párt keres párcserés négyes szexkapcsolatra. 18-40 év között.